Αρχική » Μπαρτσελόνα: Αυτή είναι η πρόταση στον Μέσι – Αγωνία για την απάντηση

Μπαρτσελόνα: Αυτή είναι η πρόταση στον Μέσι – Αγωνία για την απάντηση

Ο Ζοάν Λαπόρτα, φαίνεται πως έχει καταλήξει στην πρόταση που θα καταθέσει στον Λιονέλ Μέσι, προκειμένου ο Αργεντίνος να ανανεώσει το συμβόλαιό του, με την Μπαρτσελόνα.

O Ζοάν Λαπόρτα φαίνεται πως έχει έτοιμη την πρόταση του προς τον Λιονέλ Μέσι και δείχνει αισιόδοξος πως θα καταφέρει να τον πείσει να μείνει για άλλα τρία χρόνια στην Μπαρτσελόνα.

Σύμφωνα με το ESPN, ο πρόεδρος των «μπλαουγκράνα» θα προτείνει τριετές συμβόλαιο στον 34χρονο Αργεντινό σταρ αλλά το μεγάλο «στοίχημα» για τον Λαπόρτα είναι στο οικονομικό κομμάτι.

Η Μπαρτσελόνα είναι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση και δεν μπορεί να πληρώσει αυτή την εποχή τον Λιονέλ Μέσι ένα συμβόλαιο ανάλογο με το προηγούμενο όπου οι ετήσιες απολαβές του έφταναν τα 75 εκ. ευρώ.

Οπότε η πρόταση του Λαπόρτα θα περιλαμβάνει ουσιαστικά ένα πλάνο αποπληρωμής του Μέσι σε βάθος χρόνου, σε 6-7 χρόνια, προσφέροντας τους σχεδόν τα ίδια χρήματα με αυτά που παίρνει τώρα.

Βέβαια παραμένει άγνωστη η αντίδραση του Αργεντινού σε μία τέτοια πρόταση, την ίδια ώρα που Παρί και Μάντσεστερ Σίτι παρακολουθούν την υπόθεση.