Αρχική » Η Γουίλοου Σμιθ αποκάλυψε ότι είναι polyamorous: «Κάνω λιγότερο σεξ από όλους τους φίλους μου»

Η Γουίλοου Σμιθ αποκάλυψε ότι είναι polyamorous: «Κάνω λιγότερο σεξ από όλους τους φίλους μου»

Η Γουίλοου Σμιθ μίλησε για την επιλογή της να κάνει μια polyamorous ζωή, εξηγώντας την επιθυμία της να έχει πολλούς στενούς συντρόφους ταυτόχρονα. 

Σε πρόσφατο επεισόδιο του Red Table Talk, που παρουσιάζουν η μητέρα της Τζάντα Πίνκετ Σμιθ με την Αντρίνε Μπάνφιλντ-Νόρις ή αλλιώς Gammy, η Γουίλοου αναφέρθηκε στον πολυερωτισμό και γιατί της ταιριάζει. 

«Ας πούμε ότι δεν ήσουν πάντα ο άνθρωπος που θέλει σεξ όλη την ώρα, αλλά ο σύντροφός σου είναι. Θα είσαι εκείνος που θα πει, “Απλώς επειδή εγώ δεν έχω αυτές τις ανάγκες, δεν μπορείς να τις έχεις ούτε εσύ;”», είπε. 

«Αυτός είναι ένας από τους λόγους που μου κέντρισε το ενδιαφέρον ο πολυερωτισμός, επειδή τον γνώρισα μέσα από κατά κάποιον τρόπο μη σεξουαλικό πρίσμα. Στην ομάδα των φίλων μου, είμαι το μοναδικό polyamorous άτομο και κάνω το λιγότερο σεξ από όλους τους», πρόσθεσε. 

Η Γουίλοου εξήγησε πως θεωρεί βάση του πολυερωτισμού την ελευθερία να δημιουργείς ένα στιλ σχέσης που λειτουργεί για σένα αντί απλώς να μπεις στη μονογαμία, επειδή αυτό και μόνο σου λέει η κοινωνία να κάνεις. Στη συνέχεια τόνισε πως η απιστία είναι η κυριότερη αιτία διαζυγίων, με το οποίο συμφώνησε η μητέρα της. 

«Οι περισσότεροι εξασκούν την μονογαμία επειδή νιώθουν ότι δεν έχουν άλλη επιλογή», σημείωσε η Τζάντα. «Όλοι ξέρουμε ότι πολύς κόσμος εκεί έξω κάνει ανήθικα μη μονογαμικά πράγματα ούτως ή άλλως!», πρόσθεσε.  

Αν και η Γουίλοου συμφώνησε πως ο γάμος «μπορεί να λειτουργήσει» και να είναι «όμορφος», παραδέχθηκε ότι δεν θα μπορούσε να φανταστεί τον εαυτό της να παντρεύεται αν δεν υπάρχει «κοινός σκοπός».