Σάλο έχει προκαλέσει η περίπτωση στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ που φέρεται να διέταξε να πεταχτούν εικόνες της Παναγίας.

Προκαταρκτική εξέταση διέταξε η Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας με αφορμή καταγγελίες εργαζομένων του οργανισμού πιστοποίησης προσώπων και επαγγελματικού προσανατολισμού σε βάρος της διευθύνουσας συμβούλου, Ελένης Γιαννακοπούλου, που φέρεται να πέταξε στα σκουπίδια την εικόνα της Παναγίας, το Δεκαπενταύγουστο.

Αντικείμενο της έρευνας είναι να διαπιστωθεί εάν έχει τελεστεί το αδίκημα της καθύβρισης θρησκεύματος αλλά και τυχόν άλλα αδικήματα.

Σύμφωνα πάντα με τις καταγγελίες των εργαζομένων, η Ελένη Γιαννακοπούλου που είναι διευθύνουσα σύμβουλος του ΕΟΠΠΕΠ που εποπτεύεται από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, φέρεται να υποχρέωσε τους υπαλλήλους να βγάλουν θρησκευτικές εικόνες από τα γραφεία τους, αλλά και τα σταυρουδάκια από τον λαιμό τους.

Πάντως η ίδια αρνείται τις καταγγελίες και μιλά για στοχοποίησή της.

Ποια είναι σύμφωνα με το βιογραφικό της

Η Ελένη Γιαννακοπούλου είναι Μαθηματικός με μεταπτυχιακές σπουδές στα Εφαρμοσμένα Μαθηματικά στις Κοινωνικές Επιστήμες στο Πανεπιστήμιο Paris V και Διδακτορικό Δίπλωμα στην Παιδαγωγική στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων.

Από το 2004 είναι καθηγήτρια-σύμβουλος του Μεταπτυχιακού Προγράμματος του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου «Σπουδές στην Εκπαίδευση» στη Θεματική Ενότητα «Εισαγωγή στην Εκπαίδευση Ενηλίκων».

Έχει διδάξει σε προγράμματα εκπαίδευσης και αξιολόγησης εκπαιδευτών ενηλίκων και εκπαίδευσης εκπαιδευτών συμβούλων που οργανώθηκαν από το Ινστιτούτο Διαρκούς Εκπαίδευσης Ενηλίκων της ΓΓΕΕ, του ΕΚΕΠΙΣ του Κ.ΑΝ.Ε.Π. και του Ι.Ν.Ε. της Γ.Σ.Ε.Ε, του Οργανισμού Τουριστικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης, του Ινστιτούτου Επιμόρφωσης του Ε.Κ.Δ.Δ.Α.

Η Ελένη Γιαννακοπούλου έχει πολλές δημοσιεύσεις και ανακοινώσεις συνεδρίων σε θέματα εκπαίδευσης και εκπαιδευτικών προγραμμάτων ενηλίκων. Είναι μέλος της Επιστημονικής Ένωσης Εκπαίδευσης Ενηλίκων από την ίδρυσή της και πιστοποιημένη αξιολογήτρια εκπαιδευτών από τον ΕΟΠΠΕΠ.

fimes.gr

loading...

Σχόλια

σχόλια